Nog twee dagen... - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Ilona Douwes - WaarBenJij.nu Nog twee dagen... - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Ilona Douwes - WaarBenJij.nu

Nog twee dagen...

Door: Ilona

Blijf op de hoogte en volg Ilona

19 Augustus 2004 | Portugal, Lissabon

Lieve mensen,

Nog twee dagen en dan vertrek ik naar Portugal. Het weekje vakantie in het plaatsje Taizé in Frankrijk heeft me goed gedaan. Ik ben nu aardig rustig mijn spulletjes aan het verzamelen en de laatste dingen aan het regelen. Zaterdag of zondag zal ik wel iets van me laten horen op deze site. Ik vind het erg leuk om de stukjes in het gastenboek te lezen. Ik vraag jullie om hier alsjeblieft in te blijven schrijven. Mocht je me liever mailen, dan kan dat ook: ilona_douwes@yahoo.com. Tot over een half jaar!

Abraço,
Ilona

• 19 Augustus 2004 - 11:50

Sander:

Hoi Ilona,

Fijn om te horen dat Taizé jou goed heeft gedaan, 't heeft mij ook zeker goed gedaan. Had ik van tevoren niet verwacht. Nadeel is alleen dat ik maar slecht terug kan komen in m'n normale ritme hier, en ik begin verkouden te worden van dat rare weer daar..
    Veel plezier in Portugal (maar dat gaat wel lukken toch?) :)

• 19 Augustus 2004 - 19:38

Jelle:

hee ilona
    veel plezier in portugal meer hoef ik niet te zeggen want dat heeft sander al gedaan. Ik hoop dat je nog een keer mee gaat naar taize

• 20 Augustus 2004 - 18:19

Janine:

Lieve Ilona,

Ik heb je net door de telefoon gesproken, maar toch wil ik je ook hier nog even een goede reis wensen. Ik zal je missen, hoewel ik dat eigenlijk al drie maanden doe. Ik kijk uit naar je volgende berichtje...
    Un habrazo muy fuerte de tu hermana

Janine

• 20 Augustus 2004 - 18:37

Mart:

hoi Ilona,

ik heb je bij mijn favorieten gezet, dan ben ik met een klik digitaal bij je. mocht ik je niet meer zien, spreken een heel goede reis, liefs van ons allen
    groet, mart

• 22 Augustus 2004 - 08:21

Klijntje:

Lieve Ilona,

Wat een tranen...
    Ik hoop dat je je geamuseerd hebt in het vliegtuig en veilig bent aangekomen in jullie hotelletje. Veel plezier!!
    (ook al zal ik je missen, ik denk dan aan januari en de foto's)
    dikke kus xxxx

• 22 Augustus 2004 - 14:15

Charlotte:

He Ilona,
    Heel veel plezier en succes in portugal!!!
    Tot over een half jaar!!
    dag dag
    heel veel groetjes Charlotte