Een kamer in Coimbra
Door: Ilona
Blijf op de hoogte en volg Ilona
24 Augustus 2004 | Portugal, Coimbrã
Met Very en mij gaat het wel goed. We waren dolgelukkig met de kamer, omdat we het gesleep met al die spullen echt beu zijn. De komende maand zullen we dus een vaste stek hebben van waaruit we uitstapjes gaan maken. Ik ben benieuwd wat de komende tijd ons zal brengen.
Liefs,
Ilona
Het adres van onze kamer in Coimbra:
Rua do Cabido, 5
Sé Velha
3000-087
Coimbra
Portugal
We zullen daar blijven tot eind augustus.
24 Augustus 2004 - 17:14
Janine:
Lieve Iloon,
Ik kan eigenlijk maar één ding zeggen:
Kben trots op mijn grote zus!!!
dikke knuffel,
Janine -
24 Augustus 2004 - 19:26
Cees En Truusje:
Hallo saampjes,
Leuk dat jullie een stekje gevonden hebben en dat alles verder goed verlopen is. Het moet allemaal natuurlijk even wennen maar ik weet zeker dat je de "klus" gaat klaren. Het weertje is fantastisch bij jullie en jullie gaan eerst nog even samen genieten voordat je aan het werk gaat. Leuk dat jullie midden in de stad zitten. Stuur snel je complete adresgegevens zodat we ook ouderwetse kaarten kunnen gaan versturen.
Met ons hondje gaat het goed alleen het verschil tussen binnen en buiten pissen, daar snapt ie nog helemaal niks van. Truusje wordt er moedeloos van.
Groetjes en tot de volgende mail. -
26 Augustus 2004 - 13:18
Virgie:
lieve ilona,
fijn om even te lezen hoe het allemaal is gegaan.
Gelukkig een kamer gevonden dus nu nog even genieten van de omgeving en de vrije tijd.
Lieve meid het is zo raar maar het voelt fijn dat het met jouw goed gaat.
Zet hem op en volg je eigen weg en wees niet bang.
Hier in nl gaat het zijn gangetje lekker nog even genieten en langzaam voorbereiden op het 'schulke'(schooltje)
Karlijn en ilse en ik komen snel bij elkaar om even een tripje naar jouw te fiksen ik verheug me er nu al op.
Dag lieverd
kusje -
27 Augustus 2004 - 13:20
Ilse:
Hee ilona,
Ik vind het fijn om te horen dat het zo goed met je gaat. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de schakel aan mijn pandora armband (geluk en eeuwigheid). Een echte verassing op mijn verjaardag. Het liefst zou ik je een echte knuffel willen geven maar dat kan niet, dus vanaf deze plaats een grote knuffel.
en een kus Ilse -
28 Augustus 2004 - 17:47
Opa:
Lieve Ilona
Ik lees dat je een mooi plekje hebt gevonden en dat je het goed maakt en ook nog lekker vacantie kunt houden. Geniet met volle teugen want Nederland verzuipt bijna.Maar ik volg je belevenissen met veel belangstelling evenals Oma trouwens. Veel liefs van ons beiden. Groetjes Opa -
29 Augustus 2004 - 11:16
Rianne:
Hoi Ilona!
Ik heb je een mail gestuurd naar je yahoo adres, kun je dat ook lezen vanuit Portugal? Ik hoop het, want dan kun je de mail openen. Ik dacht; ik vraag het ff hier, dan weet je dat ik je daarop heb gemailt. Groetjes! -
30 Augustus 2004 - 15:27
Abraham:
Lieve Iloon,
Gaaf hoor zo'n plekje midden in een oude stad.
Is zeker wel wennen he dat nietsdoen na al dat nuttige leren en werken.
Ik hoop dat jullie er van genieten.
Ik ga morgen 'genieten' van mijn 50-ste verjaardag.
Jammer dat je er niet bij kunt zijn.
We doen het over een paar weken wel dunnetjes, wat zeg ik, DIK over in Portugal.
Tot dan en een vette knuffel.