Toch maar met het vliegtuig... - Reisverslag uit Coimbrã, Portugal van Ilona Douwes - WaarBenJij.nu Toch maar met het vliegtuig... - Reisverslag uit Coimbrã, Portugal van Ilona Douwes - WaarBenJij.nu

Toch maar met het vliegtuig...

Door: Ilona

Blijf op de hoogte en volg Ilona

02 Juli 2004 | Portugal, Coimbrã

Het duurt nog even voordat Very en ik daadwerkelijk naar Portugal gaan voor onze verpleegkundestage, maar het eerste berichtje staat nu al op de website en wel om jullie het heuglijke feit mee te delen:

Very en ik hebben eindelijk geboekt.

Op zaterdag 21 augustus zullen we vertrekken om 16:55uur vanaf Brussel naar Lissabon en wel met het vliegtuig. Ik was het liefst met de trein gegaan, omdat ik niet zo van vliegen houd, maar de trein was echt te duur. Hoe we van Lissabon naar Coimbra komen, zien we ter plekke nog wel. Als het kopen van het ticket een voorproefje was van de tijd die ons te wachten staat, dan wordt het ongetwijfeld erg gezellig!

Abraço,
Ilona

• 03 Juli 2004 - 14:24

Veertje:

Hee Iloon!!!

Ik heb er ook zin in!!! Maar wat moeten in hemelsnaam allemaal meenemen... en hoe??? :S

Grx

• 05 Juli 2004 - 12:05

Anneke:

Hoi Ilona,
    Met deze site erbij komt het zeker goed. Ik blijf graag op de hoogte van alles wat je daar doet. Veel succes in Portugal en het pakken van al jullie spullen!!!

• 05 Juli 2004 - 13:48

Janine:

hey zus, vanuit spanje ook van mij even een berichtje op je site...mooi die foto van die bloem! Dank je voor je mailtjes, zal snel eens terug mailen.
    Ik kijk uit naar je berichtjes die gaan komen over je ervaringen, handig hé, zo site ;-)
    Que te vayas con dios, un habrazo muy fuerte y un beso de tu hermanita.

• 06 Juli 2004 - 20:07

Virgie:

Live Ilona,
    Toch even snel een kijkje nemen op je site!
    Spannend hoor!
    Al vind ik het toch wel jammer dat je zo lang weggaat.
    Maar ik wens je heel veel succes!
    Ik heb je lief van de maan en terug echt waar
    KUsje

• 07 Juli 2004 - 12:36

Rianne:

Wat een leuke site zeg, dat dat allemaal maar kan. Echt leuk bedacht en gemaakt (ook die bloem!). Ik heb meteen mn mailadres ingevuld om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. Echt leuk, Ilona, dat je ons allen hier in Nederland op de hoogte kunt en wilt houden van je belevenissen in Portugal. Ik ga ernaartoe op vakantie 16 augustus!! Kijk er erg naar uit, ik ga naar Albufeira. Maar goed, we mailen en succes met je voorbereidingen en sterkte met "afscheid" nemen.... Groetjes!
    ps) In de OC zal ik je wel erg missen... fijn dat je in februari weer terug komt!

• 07 Juli 2004 - 20:06

Cees En Truitje:

Truus heeft de computer ingeschakeld en jouw site opgezocht. Onzettend leuk en goed op tijd. Denken wij ook eens de eersten te kunnen zijn die in je dagboek zitten, mooi niet dus.....
    Tot horens,ziens,leessss

• 08 Juli 2004 - 16:51

Joke:

Ja hoor daar gaat ze weer, maar deze keer komen we je achterna!!
    Wat vind ik zo'n site geweldig en hoop dus op erg veel berichtje! dikke knuffel van mij.

• 08 Juli 2004 - 16:54

Klijn:

hee, iloon!!
    Ja, deze is veel makkelijker, je hebt helemaal gelijk. Kan ik ook veel berichtjes achterlaten, zodat je mij (en anderen in Holland) niet kunt vergeten!!
    Ik ga mee uitzwaaien!! (in nuenen of brussel, haha)
    xxxx

• 08 Juli 2004 - 18:10

Ilse:

Hee Ilona,
    Hartstikke leuke site! Maar voor we je moeten missen nog eerst een aantal leuke dingen doen.
    Groetjes Ilse

• 10 Juli 2004 - 13:01

Annie:

Hallo Ilona,
    Een leuk idee deze site en zo blijf ik een beetje op de hoogte van wat jullie daar uitspoken ;)
    Ik hoop dat jullie een mooie tijd hebben en ook nog een leuke stageplaats.
    Tot de 26e!
    Groeten Annie